Перша половина травня була багата на магнітні бурі.

Як і прогнозувалося раніше, чергова буря очікується у суботу, 20 травня. Вона може стати досить сильною та триватиме ще кілька днів — до 23 травня. Буря викликана серйозним спалахом на Сонці, зафіксованим кілька днів тому.

Метеозалежні люди можуть відчувати втому, головні та суглобові болі. Особливо в такі дні потрібно бути обережними людям із хронічними захворюваннями, насамперед серцево-судинними. У дні магнітних бур традиційно рекомендують гарний сон, прогулянки на повітрі та відмову від важкої їжі та алкоголю. Тим, хто «сидить на пігулках», потрібно подбати про те, щоб необхідні ліки були в домашніх аптечках.

Магнитные бури. Фото: скриншот YouTube-видео

Як повідомлялося раніше, у травні 2023-го очікується потужна магнітна буря, також декілька слабких, загалом фахівці попереджають про чотири магнітні бурі. Тож, коли очікувати збурення магнітного поля Землі? Надаємо прогноз.

Популярні статті зараз

Майбутнє закладається вже сьогодні: у столиці відбулася важлива екологічна акція

Сергій Яковлєв: мажора блогера підозрюють у смерті молодої дівчини

"Повідом друзів і рідних!" В Україні раптово скасовуються субсидії та переносяться виплати

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

Про це пише sciencealert.com.

Влияние магнитных бурь. Фото: скриншот Youtube-видео

Працівники сонячних лабораторій постійно стежать за Сонцем та здійснюють прогнози щодо сонячної активності. Також фахівці попереджають про небезпечні явища та вплив магнітних бур на здоров'я.