Близькі подруги Народної артистки України Ніни Матвієнко, якої не стало 8 жовтня, розповіли про останні дні її життя.

Так, акторка Ольга Сумська та народна артистка України Валентина Ковальська, яку з Ніною Митрофанівною пов'язує багаторічна дружба, зізналися, що вона завжди була активна та життєрадісна і навіть думки не було, що вона може так скоро піти з життя.

Народна артистка України Валентина Ковальська пригадала, коли влітку бачилася з Ніною Матвієнко, вона була бадьора та енергійна і ніщо не віщувало біди. Артистки товаришували протягом 60 років і були дуже близькими:

"Їздили разом на день народження Івана Миколайчука на Буковину. Зустріч була призначена на 10 ранку, побоювалися, що ніхто не прийде. А людей було! Потім поїхали до музею Миколайчука в його рідному селі, згодом – в одну із шкіл, ввечері був ще один захід. І Ніна все це витримала, не було навіть натяку на те, що погано почувається. Вона мала дуже гарний вигляд", - пригадала Ковальська.

А от акторка Ольга Сумська пригадала, як вони на Різдво сиділи з Ніною Матвієнко у Карпатах за одним столом і артистка мала чудовий вигляд:

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Показати ще

"Не знаю, чому так швидко і чи можна було врятувати. Ще на Різдво ми разом сиділи за одним столом. Це були Карпати. Ніночка була така прекрасна, сяюча, життєрадісна – навіть думки не виникало, що скоро все стане по-іншому. Красуня, енергетика зашкалювала, розкішне вбрання, усмішка. Ми зустрічалися на концертах для військових цієї весни та влітку… Декілька місяців – і отака страшна новина. Ми всі шоковані", - сказала Сумська.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко пішла з життя 8 жовтня. Трагічну новину повідомила її донька Тоня Матвієнко. Співачка не стала називати причину смерті та попросила про конфіденційність. Також 8 жовтня стало відомо, де та коли відбудеться прощання з легендарною виконавицею.