Молодят реєстрував особисто міністр юстиції Денис Малюська, свідчить допис Діхтяренка. Наречений опублікував фото, на яких він — у однострої СБУ, наречена — у національному українському вбранні.

Речник СБУ Артем Діхтяренко зазвичай з'являється у ЗМІ, щоб розповісти про викриття зрадників України або про спецоперації в тилових штабах ЗС РФ. Однак 14 жовтня він розповів про своє одруження на телеведучій "24 каналу". Про це наречений написав у дописі Facebook.

Артем Діхтяренко та Анастасія Норіцина

Діхтяренко повідомив про одруження коротким абзацом з двох речень. Вказав, що шукав обраницю все життя і відтепер буде з не довіку: "Разом за будь-яких обставин! І у час війни, і в день нашої Перемоги!".

Обраниця Діхтяренка — телеведуча Анастасія Норіцина. Наречена обрала для урочистості білу сукню середньої довжини, вишиту у народному стилі. Наречений був у військовій формі. На світлинах поруч з молодятами стоїть міністр юстиції Денис Малюська.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Показати ще

Артем Діхтяренко та Анастасія Норіцина

Діхтяренко та Норіцина — деталі

Зазначимо, Артем Діхтяренко — 23-річний керівник пресслужби СБУ. У Facebook вказано, що за освітою він журналіст і встиг попрацювати ще у двох державних установках — в Міністерстві соціальної політики та в Міністерстві охорони здоров'я.

Анастасія Норіцина здобула вищу освіту у Київському університеті ім. Бориса Грінченка. Наразі працює телеведучою на "24 каналу", є авторкою проєкту "Лицеміри" та рубрики "Обережно! Зомбоящик!"