Ростислав Городинський здобув титул чемпіона світу під час Всесвітньої гімназіади у Бразилії. Свою перемогу спортсмен присвятив батькові, який служить в бригаді Територіальної оборони.

Про це повідомляють 120 бригаді територіальної оборони ЗСУ.

"Ми боремося за майбутнє нового покоління українців – наших сильних, незламних дітей, які надихають на перемоги своїми здобутками на міжнародному рівні", - ділиться враженнями військовослужбовець із позивним «Болт».

Чоловік пишається здобутками сина Ростислава Городинського. Юний чемпіон світу, свою чергу усі свої спортивні перемоги присвячує батьку – військовослужбовцю окремого батальйону тероборони та його побратимам, які стоять на захисті країни. Військовий в 2015-му виконував бойові завдання, як військовий розвідник у Дебальцевому, а сьогодні тримає стрій, як командир відділення стрілецької роти окремого батальйону.

Днями Ростислав – вихованець Могилів-Подільської ДЮСШ, став Чемпіоном Всесвітньої Гімназіади, яка проходила у Бразилії в Ріо-де-Жанейро. Своє «золото» присвятив батьку. Хлопець брав участь у змаганнях у складі команди Вінницької області у складі національної збірної України з боксу серед учнів.

Популярні статті зараз

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Показати ще