Спекуляції щодо нездоров'я російського президента досягли рекордно високого рівня: тиражується безліч чуток про двійників, лікування від онкології й навіть про діагноз хвороба Паркінсона. Чергові чутки, цього разу з посиланням на слова експерта в галузі поведінкової психології, публікує британський таблоїд The Sun.

Аналітики та експерти з розвідки зауважують зміни в зовнішності та промові глави Кремля на публічних виступах, які нібито можуть свідчити про погіршення здоров'я.

Документи, які опинилися в розпорядженні The Sun, вказують на те, що російський лідер продовжує лікуватися від онкологічного захворювання, а, згідно з іншими припущеннями, він страждає на хворобу Паркінсона. Чергові чутки про нібито погане самопочуття з'явилися і після вересневої зустрічі з головою Державної ради КНДР.

Російський лідер упродовж усієї зустрічі переминався з ноги на ногу і виглядав неспокійним, перебуваючи поруч із Кім Чен Ином. Також було помічено, що він робив повторювані рухи коліном і намагався контролювати ліву ногу.

Хоча Кремль не дає коментарів щодо здоров'я свого керівника, нещодавні симптоми можуть свідчити про проблеми, як вважає фахівець у галузі поведінкової психології Джастін Гаспарович. Він зауважив у Путіна симптоматику, схожу на ту, що проявляється у людей з інсультом, мігренню, розсіяним склерозом, і, щобільше, пухлинами головного мозку.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Микола Томенко пояснив, що таке інститут застави: "Індульгенція для ВІП-українців та обіцянка Зеленського"

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Показати ще

За його словами, у російського президента нібито безліч тривожних симптомів, зокрема сильні головні болі, проблеми із зором, оніміння язика і кінцівок.

"Якщо президент Путін дійсно стикається з такими проблемами зі здоров'ям, це може вплинути не тільки на його фізичні можливості, а й також на ухвалення рішень, рівень стресу і загальний психологічний стан", — зазначив Гаспарович.