Австралійська перукарка шокувала користувачів соцмереж відео, яке стало вірусним і показує масове зараження клієнтки вошами.

Минулого місяця австралійська перукарка Рейчел Марун опублікувала відео у ТікТок, яке з того часу набрало 5,2 мільйона переглядів, на своїй сторінці, яку вона присвятила лікуванню чужих інвазій.

Про це пише New York Post.

На відео перукарка стверджує, що вона швидко змогла зрозуміти, що її клієнтка кілька місяців страждала від вошей через те, що було видно їхні відкладені яйця.

"Яйця зазвичай відкладають дуже близько до шкіри голови, — пояснила Марун. — Тож я можу сказати, що вони просто виросли разом із її волоссям".

Популярні статті зараз

Гральний бізнес заганяють у тінь: замість податків та донатів – хабарі та відкати

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

Марун виявила, що дорослий паразит може відкласти до 150 яєць. “150 яєць з кожної воші — легкий спосіб зараження”, — сказала Марун.

На жаль, процес видалення надокучливих помилок тривалий. “Немає жодного хімічного продукту, який би руйнував цю яєчну шкаралупу або видаляв її замість вас, щоб вам довелося просто розчесати волосся”, — каже жінка.

За словами Марун, вона використовує тканину для чищення, щоб витерти свою щітку. Це також допомагає їй краще зрозуміти, з якими вошами вона має справу. “Це допомагає мені зрозуміти, на якому етапі життєвий цикл вошей і коли я зможу перейти до наступного етапу”, — каже Марун.

Перукарка знайшла у волоссі клієнтки справжній жах

Декілька користувачів ТікТок сказали, що від відео у них мурахи по шкірі. “Від цього в мене свербіла голова”, — написав один із них.

Марун вперше стала популярною в серпні 2022 року після того, як опублікувала відео, на якому вона знешкоджує вошей у дівчини, у якої майже шість місяців були воші, яких вона не могла позбутися через COVID-19.

Відповідно до відео, яке зараз має майже 8 мільйонів переглядів, весь процес тривав цілий день.

"Сім'я клієнтки залишилася вдома з невеликою кількістю матеріалів для лікування вошей, — пояснила Марун. — Вони покладалися на хімічні шампуні та дешеві гребінці від вошей, які не вплинули на них”.

Марун сказала, що найпростіший спосіб позбавити дитину від моторошних повзунів — просто збрити їй волосся, але перукарка сказала, що не хоче позбавляти “брюнетку Рапунцель” її шевелюри.

“Я витрачала близько трьох годин на кожну зустріч, розчісуючи її волосся, — згадувала Марун. — Ми робили все неспішно”.