Шанувальник кремлівського режиму, яка активно підтримує російських окупантів ще з 2014 року, обурилася БПЛА, які атакують Москву. Поплавська, син якої пішов на фронт вбивати українців, закликала рашистів бомбити великі українські міста — Львів, Кривий Ріг та Івано-Франківськ, а також зраділа терору у Чернігові.

«Учорашніх ударів по Чернігову та Києву було мало. Треба ще. І по Львову. І Кривому Розі, по Івано-Франківську. Через місяць після таких відповідей зрозуміють, що бити по російських цивільних об'єктах смертельно небезпечно», – каже росіянка.

Ми вже писали про те, з якою неприхованою радістю Поплавська відправила рідного сина вбивати невинних людей у ​​чужу країну. Нині горе-мати заявляє, що пишається своїм сином, адже вона зуміла виховати «доброго та співчутливого спадкоємця», який, як ніхто знає про наслідки бойових дій, оскільки на фронті він рятує поранених окупантів.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Показати ще

"Я тебе дуже люблю! Я хотіла, щоб ти виріс дуже хорошою людиною, для мене це було головним і важливим. Моя мрія здійснилася. А ще ти добрий, сміливий, справедливий, людяний і біль інших відчуваєш як свій», – похвалила свого сина-терориста Поплавська.