У Києві розгорівся скандал через роботу російського call-центру.

У Києві розгорівся скандал – у столиці виявили call-центр росіян, який збирав інформацію про роботу військових та протиповітряної оборони. Росіяни нібито орендували приміщення офісу у депутата від "Слуги народу" Олега Семінського.

Про це у Facebook розповів народний депутат Микола Тищенко. Він оприлюднив відео перевірки цього приміщення.

За його словами, в офісі знайшли печатки російських компаній та банків, зокрема "Газпрому", "Центробанку", "Газпром Інвест" та "Московскої Биржі".

Олег Семінський та Микола Тищенко

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще

"За нашою інформацією, саме цей колл-центр збирав та передавав інформацію про роботу військових у Києві в урядовому кварталі та роботи ППО, про що свідчать відповідні вилучені документи, які заповнювалися також російською мовою", - розповів він.

Тищенко заявив, що інформацію передали правоохоронним органам та ДБР. За його словами, нардеп чинив супротив роботі ТСК та Нацполіції, а також завдав тілесних ушкоджень помічниці народного депутата, вона написала на нього заяву.

"Коли з представниками Національної поліції ми зайшли до офісу, що ймовірно співпрацює з ФСБ, на захист цієї ботоферми приїхав… сам нардеп Олег Семінський зі "Слуги народу", чия громадська приймальня знаходиться поверхом вище над колл-центром. Доречі, окрім того, що все це відбувається майже в приймальні зазначеного народного депутата, так і вся ця будівля (за словами працівників офісу) може належати пану депутату Семінському", - написав Тищенко.

Олег Семінський та Микола Тищенко

Олег Семінський заявив, що прийшов до офіса за викликом власників приміщення.

Крім того, поліцейські затримали 38 ухилянтів, серед яких троє іноземців, для з’ясування їхнього ймовірного зв’язку з ФСБ та подальшої перевірки, заявив Тищенко.