Юрист назвав те, що відбувається в Івано-Франківську, експериментом з геноциду та повною зневагою прав людини.

Адвокат прокоментував ситуацію в Івано-Франківській області щодо припинення планових госпіталізацій військовозобов'язаних без узгодження з територіальним центром комплектування. Юрист назвав дії місцевого керівництва експериментом із геноциду та повною зневагою прав людини.

Про це йшлося у повідомленні адвоката Ростислава Кравця.

Мобілізація в Україні, видача повісток

"Знаєте чому обрали для експерименту з геноциду та повної зневаги до прав людини Івано-Франківськ, на мою думку? Подивіться звідки у нас голова Етичної ради, яку Князєв (ексголова Верховного Суду Всеволод Князєв – ред.) перед отриманням хабара навів, як кажуть, у Велику палату незаконно зареєстрованого Верховного суду без України. Це пан Кішакевич (Лев Кишакевич – суддя у Великій Палаті Верховного Суду. – ред.), який вирішив, що він вищий за Закон, на мій погляд", — заявив юрист.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Показати ще

Кравець звернувся до суддів Івано-Франківського міського суду із проханням звернути увагу на ст. 206 КПК України та Конституцію України.

"Ви досить себе і судову систему заплямували вже у справах про усунення. Кишакевич не допоможе, кожен несе відповідальність індивідуально. Якщо ви і тут потуратимете свавіллю, беззаконню та порушенню прав людини, вам це люди не пробачать", — закликав адвокат Кравець.