Недобитки партії Віктора Медведчука, який намагається чіплятися за політичне життя на росії, продовжують доволі успішно виживати в Україні.

Серед них не тільки такі персоналії, як Юрій Бойко, а й Вадим Столар – відомий олігарх, забудовник і давній партнер по мутних схемах Віталія Кличка.

Виталий Кличко. Фото: скриншот YouTube

Ба більше – Вадим Столар ще й виїжджає з України представляти нашу державу у Франції. Можливо, йдеться про Лазурний берег, який так шанують українські олігархи, але достеменно поки невідомо.

Про це розповів нардеп Олексій Гончаренко, який, варто зазначити і сам тривалий час був активним захисником усього російського в Україні та вірним соратником Партії Регіонів Віктора Януковича. Але зараз порвав на собі не одну вишиванку, намагаючись довести свою патріотичну спрямованість.

Популярні статті зараз

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Показати ще

"Вадим Столар їздить до Сенату Франції у робоче відрядження. Як вам така інформація? Представник партії, яка кликала сюди “рускій мір” спокійно собі їздить до Парижа, а потім ВИПАДКОВО заїжджає у Монако привітати доньку з 16-річчям. Їх тримають в парламенті та ще надають ОФІЦІЙНІ відрядження. Хотілось би дізнатися, як керівництво Верховної Ради підписує йому відрядження? Все добре? З цим проблем нема? Звісно, це ж не Гончаренко, якому треба всього лише їхати працювати в ПАРЄ і виконувати обовʼязки, покладені на нього Радою Європи. Просто без Столара неможливо побудувати звʼязки з Сенатом Франції. Це очевидно. Виходить, що зараз йому підписують відрядження у Париж. А куди далі? До москви?", – обурюється Олексій Гончаренко.