Впродовж повномасштабних бойових дій в Україні в 2022 році COSMOLOT реорганізував свій напрямок благодійності, переходячи від донатів та точкової допомоги окремим підрозділам до потужних колаборацій та власних благодійних проєктів.

Навіть невизначеність та нестабільність бізнес-процесів в умовах важкого воєнного часу не зупинила компанію у її рішучості допомагати армії та підтримувати економічний фронт країни. З початку війни компанія задонатила вже більше 20-ти мільйонів гривень ЗСУ. Спочатку допомога була дуже різнопланова, починаючи від допомоги відомим фондам, що опікуються фронтом до точкової допомоги по запитах військових. Компанія власноруч закупала необхідний еквіпмент: рації, тепловізори, дрони, машини та багато іншого необхідного обладнання.

Але згодом напрямок благодійності компанії COSMOLOT розширився та сфокусувався на більш цілеспрямованій підтримці українських виробників військового обладнання. Першим таким довгостроковим проєктом стала колаборація з українською компанією UA Dynamics, яка займається розробкою та виробництвом багаторазових ударних дронів Punisher. В рамках цього партнерства COSMOLOT вже задонатив більше 5 млн грн,як на самі БПЛА так і комплектуючі до них. Та продовжує на постійній основі і надалі підтримувати розробників ударних дронів.

За взаємодію з армією COSMOLOT був відзначений 3 відзнаками, зокрема, золотою пам'ятною нагородою 74-го розвідувального батальйону, подякою від Міністерства оборони України та 72 ОМБР.

Компанія наголошує на важливості підтримки благодійних проєктів, оскільки єдність країни грає вирішальну роль у боротьбі з ворогом. А пошук та закупівля необхідного обладнання для фронту стали важливим досвідом, який продемонстрував необхідність спільних зусиль, в забезпеченні фронту новітніми розробками.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Володимир Манукян: як кримінальний авторитет часів Януковича побудував бізнес на спекуляції та вимаганні

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Показати ще