У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили, що під час вибухів у захопленому Росією Джанкої в Криму було знищено російські крилаті ракети "Калібр НК". "Бавовна" трапилася під час їхнього транспортування залізницею.

Вибухи в Джанкої пролунали ввечері понеділка, 20 березня. Про це йдеться у повідомленні ГУР у Telegram.

"Загадкова "бавовна" продовжує процес демілітаризації Росії та готує український півострів Крим до деокупації", – наголосили в розвідці.

Там зазначили, що "Калібр НК" – ракети, призначені для пусків із надводних кораблів російського чорноморського флоту. Дальність ураження такої зброї – понад 2500 кілометрів по наземних цілях та 375 кілометрів по морських.

Зазначимо, близько 21:00 20 березня у тимчасово окупованому Джанкої у Криму пролунали вибухи. За попередніми даними, безпілотники атакували залізницю – один зі шляхів постачання армії РФ. Також вибухи зафіксували поблизу воєнного аеродрому.

Популярні статті зараз

Зловмисники спаплюжили катер інспекторів Держекоінспекції: згоріли двигун та обладнання

Рейдер Дмитро Зеленьков допік всіх ренійців: люди готуються протистояти

Пенсіонери будуть задоволені? Кабмін ухвалив доленосне рішення про пенсійні посвідчення

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Показати ще

Ще кілька вибухів нібито пролунали у районі військового містечка. Окупаційна "влада" українського півострова відзвітувала про "успішну роботу ППО" та пошкодження електромереж.