Жителі штату Теннесі поскаржилися до суду на виробництво віскі Jack Daniels, оскільки їхнє місто захопив грибок, який харчується парами етанолу. Він росте на поверхнях біля пекарень та винокурних заводів у всьому світі.

Місцева мешканка Місіс Лонг розповіла, що нашестя грибка змусило її витратити тисячі доларів на прання під високим тиском. Разом із сусідами вона вимагає встановити повітряні фільтри для вирішення проблеми.

Виробники алкоголю пояснюють, що утворення грибка пов'язане з процесом, при якому частина вмісту бочки випаровується під час витримки міцних спиртних напоїв та вина. Ця пара отримала назву «частка ангелів».

«Якщо ви відправитеся в один із турів лікеро-горілчаними заводами, вони розкажуть вам про частку ангелів, яка йде в атмосферу. Але, на жаль, це також призводить до диявольського грибка», – розповів адвокат Місіс Лонг.

Індустрія віскі в Теннессі зростає разом із житловим будівництвом, що призводить до більшої кількості конфліктів. Жителі кількох округів уже боролися з розширенням лікеро-горілчаних заводів, стверджуючи, що грибок завдасть шкоди їхній власності.

Популярные статьи сейчас

Николай Томенко объяснил, что такое институт залога: "Индульгенция для ВИП-украинцев и обещание Зеленского"

Как сын закарпатского "лесного мафиози" Юрий Сойма "пилит" деньги на Ивано-Франковщине

Геннадий Вацак: любитель московских попов приобрел самый дорогой автомобиль во время войны

Паша "Мерседес" заявил, что никуда не уйдут из Лавры, несмотря на приказ: "Мы не намерены..."

Показать еще