"Нова пошта" запустила програму допомоги українцям, чий бізнес під час війни переїхав до інших населених пунктів.

Зокрема, компанія виплатить підприємцям по 10 000 грн на логістичні потреби при релокації.Так, у прес-службі "Нової пошти" заявили, що у рамках проекту Nova Poshta Humanitarian компанія надає матеріальну допомогу представникам бізнесу.

Зазначені кошти видаватимуться не готівкою, а з балів у рамках програми постійного партнерства центру підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді.

Наголошується, що представники бізнесу зможуть витратити нараховані бали на логістичні потреби: транспортування, зберігання, пакування тощо. У компанії також наголосили, що скористатися допомогою можна один раз. Щоб отримати 10 000 грн, підприємцям потрібно заповнити онлайн-форму за посиланням.

Підприємства повинні бути зареєстровані в Чернігівській, Сумській, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Київській, Одеській областях.

Популярные статьи сейчас

Счета онлайн-казино VBet заблокирована: финансовые махинации или связи с агрессором

Криптобиржа Plain Chain стала рассадником мошенников: кто стоит за сомнительными схемами

Геннадий Вацак: любитель московских попов приобрел самый дорогой автомобиль во время войны

Проседание цен: традиционный украинский борщ становится дешевле

Показать еще

Зокрема, пріоритет надаватиметься малому та середньому бізнесу, який займається виробництвом життєво необхідних товарів та послуг або надає допомогу громадянам та Збройним силам України.

Нова пошта нещодавно анонсувала відкриття відділень у Німеччині та Румунії. Зокрема, перше відділення в Німеччині з'явиться вже у квітні, а до липня відкриється філіал і в Румунії